J.O.S. Onderhoud & Schilderwerken - Vakkundig en professioneel
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Akzo Nobel Nobel Decorative Coatings BV, Sikkens Bouwverven te Sassenheim, heeft een certificaat uitgereikt aan J.O.S. Onderhoud en Schilderwerken.
 
Genoemd certificaat staat garant voor het gegeven dat genoemd schildersbedrijf heeft bewezen te voldoen aan de vakkennis en kwaliteitsnormen die recht geven op uitvoering van het HuisSchilderPlan en werkt volgens de voorgeschreven procedures en de geadviseerde producten.
 
 
Wat is het HuisSchilderPlan!
 
 
Een meerjaren onderhoudsvisieplan voor de particuliere woning. Het HuisSchilderPlan is een initiatief van Sikkens. Het HuisSchilderPlan met de bijbehorende unieke garanties - kan uitsluitend aangeboden worden door speciaal daarvoor aangestelde schilderbedrijven. U bent verzekerd van vakmensen die weten wat er nodig is voor een resultaat waarover u tevreden zult zijn.
 
 
De voordelen van de particulier op een rijtje:
 
1. ZORGELOOS GEGARANDEERD ONDERHOUD
Wie zelf al eens z’n huis van top tot teen in de verf gezet heeft, kan beamen dat dat veel tijd en vakmanschap vergt. En dat er vaak halsbrekende toeren uitgehaald moeten worden om de hooggelegen delen toch goed te behandelen als je niet over de juiste klimmaterialen beschikt. Laat het daarom over aan de vakman; die beschikt over de kennis, de handigheid, de juiste materialen en . . .  die camoufleert geen slechte plekken maar voorkomt ze! Met het HuisSchilderPlan bent u verzekerd van het beste resultaat terwijl u ontspannen kunt genieten van uw vrije tijd.
 
2. SCHILDERONDERHOUDSPLAN OP MAAT
Het HuisSchilderPlan is een maatwerkplan dat in overleg met de opdrachtgever wordt  opgesteld. Bij het méérjarige HuisSchilderPlan (in principe tot 10 jaar) hoort een onderhoudsschema dat afgestemd is op uw situatie. In dit schema staat chronologisch vermeld welke werkzaamheden wanneer verricht worden. Tussentijds vinden regelmatig controles plaats. Wanneer bij controle blijkt dat een bewerking eerder plaats moet vinden of juist kan worden uitgesteld dan wordt dit overlegd. Bovendien worden in het schema de toe te passen Sikkens producten en kleurnummers opgetekend.
 
3. DESKUNDIGE ANALYSE ONDERHOUD
In het offertestadium wordt de conditie van het verfwerk en de ondergrond nauwkeurig geïnspecteerd. De bevindingen van dit onderzoek worden gedetailleerd op het HuisSchilderPlan Inspectieformulier vermeld en met u doorgenomen. Op basis van dit gesprek volgt de offerte voor de eerste schilderbeurt en die van de onderhoudsbeurten.
 
4. KLEUR- EN PRODUCTADVIES
Het Nederlandse klimaat stelt het schilderwerk zwaar op de proef. Hoe beter de kwaliteit van de vóórbewerking, hoe langer de verflaag optimaal beschermt. Juist in deze voorbereidende fase onderscheidt een vakschilder zich door kennis en maatwerk. En alleen een door Sikkens HuisSchilderPlan erkende schilder kan garantie aanbieden op het werk én gekozen verfsysteem. Ook kan hij adviseren over de juiste kleuren en/of kleurcombinaties. Deze producten en kleurnummers krijgt u ook op een meterkastkaart zodat de historie van het schilderwerk in uw woning altijd eenvoudig is terug te vinden.
 
5. GARANTIE
Kiest u voor het HuisSchilderPlan dan kiest u voor zekerheid. Om die reden ontvangt u een op naam gesteld Garantiecertificaat. Dit certificaat geeft u zwart op wit gegarandeerde kwaliteit van de uitgevoerde schilderwerkzaamheden en de toegepaste Sikkens producten als overeengekomen in de offerte. Na de overeengekomen contractperiode kunt u het HuisSchilderPlan natuurlijk weer verlengen. En bij tussentijdse verkoop is het Huisschilderplan overdraagbaar aan de nieuwe eigenaar.
 
6. KOSTENBEHEERSING DOOR MEERJARENPLANNING
Door de meerjarenafspraak bent u voor jaren verzekerd van gegarandeerd onderhoud en beheerst u tevens de kosten. De marktwaarde van een woning die in perfecte conditie verkeert, is groter dan die van een identieke woning met achterstallig onderhoud. Het verschil is aanzienlijk méér dan de kosten van professioneel onderhoud! Ook de fiscus kijkt positief naar goed onderhoud; kosten van hypothecaire leningen hiervoor zijn fiscaal aftrekbaar en voor onderhoud aan woningen van 2 jaar of ouder is slechts 6% BTW verschuldigd. Kiezen voor vakkundig onderhoud van het schilderwerk is dus verstandig. Het voorkomt voortijdige veroudering en renovatie. Niet alleen levert kwaliteitsschilderwerk een flinke meerwaarde op bij de verkoop van uw woning; u woont ook een stuk mooier en aangenamer.
 
7. VAKMANSCHAP
Het HuisSchilderPlan - met de bijbehorende unieke garanties - kan uitsluitend aangeboden worden door speciaal daarvoor aangestelde schilderbedrijven. U bent verzekerd van vakmensen die weten wat er nodig is voor een resultaat waarover u tevreden zult zijn. Zij leveren maatwerk, maken gebruik van de beste producten en gereedschappen en voeren de opdracht perfect uit.